Mini Roparuns

MINI ROPARUNS TEAM 121

In de afgelopen twee weken hadden we zes sponsorlopen (mini roparuns) georganiseerd, namelijk in Goudswaard, Piershil, Zuid-Beijerland, Numansdorp, Klaaswaal en Rotterdam.

Ondanks het slechte weer in de afgelopen maand hebben de meeste Mini Roparuns plaatsgevonden. We zijn begonnen in Goudswaard, waar de kinderen, maar zeker ook de ouders heel enthousiast waren. Vervolgens was Piershil aan de beurt, doch door het slechte weer die avond is de sponsorloop niet doorgegaan. De school heeft aangegeven binnenkort, bij wat beter, alsnog de sponsorloop te houden.

Vorige week waren we eerst in Numansdorp. Helaas viel de opkomst van de kinderen wat tegen, doch er zijn al min of meer afspraken gemaakt hoe we het volgend jaar gaan doen, en dan komt het helemaal goed. Op vrijdag zijn we de hele dag in Rotterdam Slinge geweest, op de scholen waar ons fietster Sandra onderwijzeres is. Voor beide scholen was een sponsorloop nieuw, maar de kinderen waren heel enthousiast en hebben vele rondjes gelopen. Inmiddels zijn er al geluiden dat ze volgend jaar weer mee willen doen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee.

Deze week werd de mini in Zuid-Beijerland gehouden, inmiddels al voor de tiende keer. En zoals altijd heel veel ouders, veel kinderen en veel gezelligheid! De laatste mini werd georganiseerd op het voetbalterrein van SSS in Klaaswaal, in de ochtenduren. Ook daar waren alle kinderen van de partij.

De opbrengsten zijn nog niet bekend. Zodra we het weten, zal het op de website worden geplaatst.

Op vrijdag 26 april gaan een viertal leden van ons team richting Parijs, om vervolgens de route terug naar Rotterdam te gaan rijden. Er moeten sowieso weer een aantal nieuwe stopplaatsen worden gevonden, omdat de route hier en daar wat gewijzigd is, waardoor de vaste wisselplaatsen niet meer in het schema passen.